Om oss

Nya Tag har som målsättning att leverera högsta vårdkvalitet med bibehållande av värdighet och respekt för klienterna. Vi lägger stora ansträngningar, uppmärksamhet och omsorg för våra klienter och uppdragsgivare med kvalitet och värme i en hemtrevlig miljö där de kan tas om hand och vårdas av dedikerade experter. Vi har en välutbildad personal som vet vad god vård kräver och vi satsar extra resurser på hälsa, kost, fritid. Vårt behandlingshem har en egen musikstudio där klienterna kan producera egen musik tillsammans med en välutbildad musikproducent. 

Våa boenden har den kapacitet som krävs för att säkerställa kvaliteten på våra tjänster.

 

Nya Tag är ett HVB-Hem med plats för nio personer. Till verksamheten hör också ett antal referenslägenheter. Målgruppen är killar mellan 18 och 32 år med en bakgrund av missbruksproblematik, social problematik och/eller kriminalitet. I denna målgrupp finns det personer som även har neuropsykiatriska/psykologiska diagnoser.

I samarbete med psykiatriker, psykolog och psykoterapeut erbjuder Nya Tag även utredningar inom detta område. Nya Tag har tillgång till två konsultläkare varav en är specialiserad på missbruksbehandling och den andre inom psykiatri och neuropsykiatriska funktionshinder. 

Våra främsta uppdragsgivare är socialtjänst och kriminalvård. Vi tar emot akutplaceringar, SoL, LVU, LVM samt kontraktsvård mm. Vi har ett rikstäckande samarbete med våra uppdragsgivare och tar emot unga vuxa från hela landet.

 

 

 

 

 


Kontakt

www.nyatag.com

Stigbergstorget 1
Göteborg
414 63


Växel 031-704 32 00
Fax 031-12 96 40
Jour 070 770 15 72